• Сеуште немате интернет страница!?

  Затоа сме ние тука, да започнеме заедно!

  Нашите дизајнери ќе се погрижат да бидете промовирани на интернет како што заслужувате!

  Да започнеме

 • Безбедно место за вашата интернет страница

  Домашни, Европски и Американски сервери.

  Чувајте ја вашата интернет страница на безбедно место и бидете достапни 99%.

  Одберете го вашиот пакет Зашто ние

Пронајди го твојот пакет

Мини

4 499 ден.
 • До 3 подстраници
 • Еднојазична верзија
 • 1 Мail адреса
 • 6 месеци бесплатен  Хостинг
Нарачај веднаш

Стартер

9 499 ден.
 • До 15 подстраници
 • Еднојазична верзија
 • 1 година бесплатен  Хостинг
 • До 5 Мail адреси
 • Статистика на посетеност
 • Контакт формулар
 • Поврзување со Facebook
Нарачај веднаш

Најпродаван

14 499 ден.
 • До 25 подстраници
 • Изработка на лого
 • 2 јазична верзија
 • До 15 Mail адреси
 • Бесплатен  Хостинг
 • Контакт формулар
 • (Галерии, Слајдови...)
 • Статистика на посетеност
 • Поврзување со Facebook
Нарачај веднаш

Бизнис

26 499 ден.
 • 50 подстраници
 • Изработка на лого
 • Повеќе јазична верзија
 • Безброј Mail адреси
 • Бесплатен Хостинг
 • Контакт Формулар
 • (Галерии, слајдови...)
 • ОNLINE SHOPING
 • Статистика на посетеност
 • Поврзување со Facebook
 • Изненадување..
Нарачај веднаш

Со нас добивате

E-Mail Hosting

Дизајн и функционалност

Лого, Flash Банери, Галерии, Слајдери.

Cloud Hosting

Стабилен Хостинг

Поседуваме Домашни, Европски и Американски сервери.

Firewall

Изненадувања

За секој наш клиент во текот на годината следува изненадување.

Support

Подршка

Нашиот тим за подршка за вас е на располагање 24/7

Технологии кои ние ги користиме

 • php
 • jquery
 • git
 • html5
 • js
 • sql
 • python
 • java
 • node
 • post