Полињата со * се задолжителни.
 
 
 
Пакет Web 
 
 
 
 
 

You havecharacters left.
 


 

Пронајди го твојот пакет.

Мини

2 499 ден.
 • До 3 подстраници
 • Еднојазична верзија
 • 1 Мail адреса
 • 6 месеци бесплатен  Хостинг
Sign up now

Стартер

5 499 ден.
 • До 15 подстраници
 • Еднојазична верзија
 • 1 година бесплатен  Хостинг
 • До 5 Мail адреси
 • Статистика на посетеност
 • Контакт формулар
 • Поврзување со Facebook
Sign up now

Најпродаван

8 499 ден.
 • До 25 подстраници
 • Изработка на лого
 • 2 јазична верзија
 • До 15 Mail адреси
 • Бесплатен  Хостинг
 • Контакт формулар
 • (Галерии, Слајдови...)
 • Статистика на посетеност
 • Поврзување со Facebook
Sign up now

Бизнис

12 499 ден.
 • 50 подстраници
 • Изработка на лого
 • Повеќе јазична верзија
 • Безброј Mail адреси
 • Бесплатен Хостинг
 • Контакт Формулар
 • (Галерии, слајдови...)
 • ОNLINE SHOPING
 • Статистика на посетеност
 • Поврзување со Facebook
 • Изненадување..
Sign up now