4web

ВИ ТРЕБА ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА ПРОДАЖБАТА И ПОДОБРА ЕФИКАСНОСТ НА ВАШИОТ БИЗНИС?

со помош на

so bela 4

можете да имате:

promocija
ПРОМОЦИЈА
budzet
ЗГОЛЕМЕНА ПРОДАЖБА
menadzment
ЛЕСНО МЕНАЏИРАЊЕ
ШТО Е  !?
crmm
4web претставува онлајн маркетинг решение кое ќе Ви овозможи конверзија од посетители во потенцијални клиенти а со тоа поголема продажба и продуктивност.

4web алатката е базирана на клауд софтвер со кој Вие управувате и со чија помош добивате нови купувачи, ги задржувате постоечките и овозможувате повторно купување.

Добивате Интернет страна со:

 • Дизајн прилагоден на вашиот бизнис и потреби
 • Респонзивна на смарт телефони и таблети
 • Со вклучен хостинг - потребен ви е само домејн
 • Безбедена и мошне лесна за менување на сите содржини

+

РЕКЛАМИРАЊЕ НА СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

Рекламирање на социјалните мрежи:

 • Истакнување на содржините од веб страницата на Facebook, LinkedIn Twitter
 • Автоматско ажурирање на информациите на сите страници
 • Следење на промените од промотивните кампањи на едноставен начин

SEO + GOOGLE MY BUSINESS

SEO системот Ви овозможува:

 • Голем број на резултати од пребарувања на Google
 • Рекламирање на Вашата фирма и прозводи преку Google My Business
 • Максимални резултати при рангирање преку автоматска синхронизација
ГОДИШНИ ПАКЕТИ НА УСЛУГИ
ИЗБЕРЕТЕ ПАКЕТ ШТО НАЈМНОГУ ОДГОВАРА НА ВАШИОТ БИЗНИС ​

МИКРО / 99 €

 • Веб страна
 • 1 Галерија (10 слики)
 • Google Локација
 • 1 mail адреси
 • Seo оптимизација
 • Google Analytics
 • Ажурирање 1 пат во год.

Стандард / 299 €

 • Веб страна
 • 5 под страници
 • 2 Галерии (20 слики)
 • 2 Google Локации
 • 5 mail адреси
 • Seo оптимизација
 • Google Analytics
 • Обука и техничка подршка
 • Слајдер
 • Видео
 • Ажурирање 2 пати во год.
 • Контакт форма

Гигант / 459 €

 • Веб страна
 • 10 под страници
 • 5 галерии
 • "Before-You-Go" pop-up
 • Купони за попуст
 • 3 Google Локации
 • 5 mail адреси
 • Seo оптимизација
 • Google Analytics
 • Обука и техничка подршка
 • Слајдер
 • Видео
 • Ажурирање 4 пати во год.
 • Account Manager
 • Контакт форма

ЗАКАЖИ СОСТАНОК